Voor duurzaam drukwerk kijk je bij FLYERALARM

Bij FLYERALARM, één van de grootste online drukkerijen van Europa, vind je alles om een goede eerste indruk te maken bij je relaties: briefpapier in de passende huisstijl, bijzondere visitekaartjes, handige blokken en veel meer andere artikelen voor jouw kantoor – natuurlijk bedrukt met eigen ontwerp en logo, ook kun je je eigen logo, slogan of ontwerp op een sticker laten drukken voor je bedrijf, club of vereniging. Of het nu gaat om raam-, vloer- of ronde stickers op rol: in 6 stappen heb je jouw stickers gemaakt én besteld!

FLYERALARM is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in de wereld van e-commerce. Om je een idee te geven: het bedrijf is actief in 13 landen en telt bijna 2.400 medewerkers, verspreid over 6 locaties, waaronder Amsterdam.

Met keurmerk – van bos tot kant-en-klare product
FLYERALARM biedt inmiddels meer dan 100 producten met materialen die afkomstig zijn van verantwoord bosbeheer (FSC™) of duurzaam bosbeheer (PEFC™). En het beste is dat je bij diverse artikelen met één klik het FSC™ of PEFC™-logo kunt laten printen en daarmee iedereen laten zien hoe belangrijk milieubewustzijn voor je is. Het is een optie die op het moment geen enkele andere online drukkerij aanbiedt. Bovendien is iedere stap van het productieproces FSC™ of PEFC™-gecertificeerd, dus van de boom tot het kant-en-klare drukproduct.

Duurzaam en Milieubewust
Ook in Nieuwegein is men druk bezig met het onder aandacht brengen van duurzaamheid. Zo is er onlangs de intentieverklaring voor het nieuwe MEC-gebouw ondertekend. Door een unieke combinatie van natuur, recreatie, educatie, historie, horeca en (maatschappelijk) werken, krijgt het gebied de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen tot een bijzondere plek voor alle inwoners van Nieuwegein mét de aantrekkingskracht voor de regio. Bovendien bevorderen de ontwikkelingen ook het groene karakter van de stad en levert het een bijdrage aan een duurzame en gezonde stad.

Ondertekening intentieverklaring

Wethouder Marieke Schouten (GroenLinks) van Nieuwegein ging als rapporteur lucht-, water- en ­bodemvervuiling van het Europees Comité van de Regio’s naar de klimaattop in Egypte. Ze benadrukte daar dat steden en dorpen de gevolgen van klimaatverandering gaan merken.

Het belangrijkste doel was om nog een keer goed voor het voetlicht te brengen dat vooral de steden en dorpen de klimaatveranderingen voelen, en dat lokaal bestuurders volop bezig zijn met klimaatadaptatie. Wethouder Marieke Schouten: ‘Dat hoort een veel betere plek te krijgen in de internationale onderhandelingen en doelstellingen van overheden. De delegatie van de acht EU-vertegenwoordigers reisde met meerdere doelstellingen af. Zo pleitten we ook voor meer rechtstreekse financiering aan lokale besturen en regio’s als het gaat om klimaatadaptatie’ zo legde zij uit in het blad van de Vereniging Nederlandse Gemeenten afgelopen week.

Klimaatneutraal drukken bij FLYERALARM
Het vermijden en verminderen van CO2-uitstoot staat bij FLYERALARM op de eerste plaats. ‘Maar we kunnen onze producten niet helemaal zonder CO2-uitstoot produceren. Met de optie ‘klimaatneutraal drukken’ geven wij onze klanten sinds mei 2010 de mogelijkheid om de hoeveelheid CO2 te compenseren. Dankzij jouw inzet hebben we intussen ver boven de 100.000 ton broeikasgassen kunnen compenseren, ons gezamenlijke succes voor de klimaatbescherming!’ aldus FLYERALARM op hun website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk