Intentieverklaring nieuwbouw Milieu Educatie Centrum (MEC) ondertekend

Op donderdag 16 juli jl. ondertekenden De Groene Koepel, te gast in de natuur, BSO Wijs! en de gemeente Nieuwegein de intentieverklaring die de toekomstige huur en gebruik van het nog te vernieuwen Milieu Educatie Centrum (MEC) verzekerd. Voor de gemeente Nieuwegein tekende wethouder Marieke Schouten de intentieverklaring.

Wethouder Marieke Schouten ondertekend de overeenkomst

Na een intensieve voorbereiding is er met deze intentieverklaring een nieuwe mijlpaal bereikt richting de nieuwbouw van het MEC. De Groene Koepel, te gast in de natuur en BSO Wijs! spreken met het ondertekenen de intentie uit om bij de ingebruikname van de nieuwbouw gezamenlijk het werken in één gebouw te combineren met de verschillende organisaties die hier hun activiteiten ontplooien. De gemeente Nieuwegein is enthousiast en ondersteunt het project.

In het Natuurkwartier bouwen de partners aan een gebied waar iedere inwoner van Nieuwegein zich kan verrijken. Vanuit de perspectieven natuur, duurzaamheid en participatie worden samenwerkende verbindingen gelegd naar de omliggende wijken en vrijwillige, non-profit en commerciële organisaties in de regio Nieuwegein. Met een breed aanbod van kwaliteit willen de partners het Milieu Educatie Centrum en het Natuurkwartier op een bewuste manier naar een hoger plan tillen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!