Voltallig college van doet mee aan Nationale Voorleesdagen

Burgemeester Cor de Vos en wethouders van de gemeente Nieuwegein gaan kinderen voorlezen tijdens de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar doen zij dat niet alleen voor kinderen op het basisonderwijs, maar ook op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van woensdag 19 t/m zaterdag 29 januari. In deze periode vinden meerdere voorleessessies vanuit het college van B&W plaats.
De Nationale Voorleesdagen zijn bedoeld om het belang van het (voor)lezen van verhalen onder de aandacht te brengen. Voorlezen is belangrijk in de ontwikkeling van kinderen. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen plezier. Het college van B&W levert hier met de voorleessessies graag een bijdrage aan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: