Veel schade na brand in kaaswinkel op Makadocenter

Kaasspeciaalzaak Van Aly’s van de uit Iran afkomstige Hamideh Abbasnezhad, op winkelcentrum Makado in de wijk Wijkersloot, is vanmorgen rond 06.00 uur getroffen door brand. De winkel is daardoor flink beschadigd en de voorraad is naar verluid onverkoopbaar geworden.

Enkele bewoners die in de flat boven de kaaswinkel wonen, hadden hun woning uit voorzorg verlaten. De brandweer meldde al snel dat bewoners gewoon in hun woning konden blijven omdat er geen gevaar was dat de brand naar de woningen zou overslaan. De brandweer had het vuur wel snel onder controle en gewonden waren er niet.

De winkels naast de kaasspeciaalzaak zijn door de brandweer geventileerd omdat daar ook veel rook was binnengekomen. Zij zijn inmiddels weer opengegaan. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. Onze fotograaf Frits Kleppen ging eens kijken en maakte bovenstaande impressie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren