Veel bloemen en kaarsjes ter herdenking aan Simon Mulder

Maandag 9 mei jl. vond een noodlottig ongeval plaats op het fietspad langs de Symfonielaan ter hoogte van het Marimbapad. De 22-jarige Simon Mulder kwam hierbij om het leven.

Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur. Simon moest een fietser ontwijken die vanaf het Marimbapad kwam. Hierdoor raakte hij met zijn scooter in onbalans en reed frontaal tegen een boom op. De fietser en de bijrijder van Simon, die achterop zijn scooter zat, raakten hierdoor zwaar gewond.

Momenteel hebben vrienden en familie ter nagedachtenis veel bloemen en kaarsen geplaatst op de plek van het ongeval. De technische recherche heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.

Op internet is een condoleance register gemaakt. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. ‘Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld’ aldus de initiatiefnemers.

De foto van Simon Mulder bij de bloemenzee waar het ongeluk plaatsvond

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren