Uitnodiging openlucht galerie

Platform Vreeswijk en de winkeliers van Vreeswijk nodigen u uit voor deelname aan de Openlucht galerie op woensdag 10 september 2003. Na een aarzelend, maar succesvol begin vorig jaar september, heeft de organisatie op verzoek van deelnemers en publiek besloten de Openlucht Galerie dit jaar te herhalen. Zij zouden het erg op prijs stellen als u uw werk zou willen exposeren op deze dag.

De winkeliers van Vreeswijk stellen aan alle deelnemers een kraam beschikbaar. Pas als u iets verkoopt van uw werk, willen zij graag de kosten van de huur van u terug ontvangen. U betaalt alleen de kostprijs en kunt eventueel een halve kraam huren.

Op de Handelskade, langs het water, wordt een apart gedeelte ingericht voor deze Openlucht Galerie. Elders zal de jaarlijkse braderie plaatsvinden. De deelname van alle Nieuwegeinse, beeldende kunstenaars wordt erg op prijs gesteld. Nieuwegein heeft een ongekend hoog potentieel in haar gemeente. Zij willen dit graag jaarlijks aan de inwoners van Nieuwegein tentoonstellen. Kijk op de website voor meer informatie.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: