Tweede editie van wijkkrant ‘De Galecopper’ is uit

Vandaag is de tweede editie van de wijkkrant ‘De Galecopper’ uitgekomen. Deze staat weer vol met interessante artikelen, ‘wist je datjes’ en nieuwtjes uit de wijk Galecop. December 2022 is de eerste uitgekomen en feestelijk overhandigd aan de wijkwethouder John van Engelen.

Lucia Neimann, de eindredacteur van ‘De Galecopper’: ‘In deze editie kun je ook weer een interview van een bewoner uit Galecop lezen. Hij vertelt over zijn ervaringen en laat zien wat voor hem deze wijk zo bijzonder maakt. We laten je kennismaken met initiatieven van bewoners en het wijkoverleg met name om Galecop groener en duurzamer te maken. Wat er wordt gedaan voor de ouderen in onze wijk, zoals o.a. de ‘duofiets’, sport en spel voor ouderen. En natuurlijk houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen in onze wijk, zoals de bouwplannen van nieuwe woningen en de verkeerssituatie in de wijk.’

Natuurlijk is de wijkkrant ook, zoals andere wijkkranten te downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. Kilk hier voor de tweede edite.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk