Katern

Laat je auto wassen door de kampioensmeiden MO-15 van VSV Vreeswijk

Je auto laten wassen door de kampioenen van MO15-1? Wie wil dat nou niet? Voor de kantine van VSV Vreeswijk staan de meiden en de trainers op woensdag 12 juni vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur klaar voor het goede doel. Voor 7,50 heeft u een schone auto én heeft u bijgedragen aan het Jasmin Peters meiden toernooi, waar het team van Vreeswijk op 15 juni aanstaande zal deelnemen.

Het Jasmin Peters meiden toernooi staat al jaren in het teken van het goede doel: geld ophalen voor het Ronald McDonald Huis en de Stichting Emma Kinderziekenhuis. Dit alles ter nagedachtenis van Jasmin Peters, zij speelde graag voetbal maar is helaas veel te vroeg aan leukemie overleden.

Het team uit Vreeswijk hoopt dat er veel auto’s langskomen en dat zij op 15 juni een mooi bedrag kunnen doneren. ‘Onze meiden zetten zich daar graag voor in. Alleen een donatie doen en de meiden komen aanmoedigen mag natuurlijk ook’ aldus Lisette Hendriks van VSV Vreeswijk.

Laat u de auto wassen dan wordt gevraagd om gepast te betalen. Een donatie overmaken mag ook, dat kan op NL36RABO0331072726 ten name van J. A. Hendriks onder vermelding van: actie autowassen.

Het kampioensteam MO-15 van VSV Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk