Katern

‘Strictly voor girls’

Droom jij ervan om aan de slag te gaan als VJ, model of beautyblogger? Dan is de Strictly 4 girls middag in de bibliotheek ‘De tweede verdieping’ echt wat voor jou. Op zaterdag 21 september (van 14.00 uur tot 17.00 uur) is de hele bibliotheek één grote ‘girls only zone.’ Alle zusjes, buurmeisjes en BFF van 12 -16 jaar zijn dan welkom op het Stadsplein 1c. Maar ook alleen kun je je die middag natuurlijk aansluiten bij één van onze workshops.

Je kunt kiezen uit: soap acteren, theater, VJ-school, streetdance, hair- en modestyling en nog veel meer. Op de dancefloor kan je je dancemoves laten zien bij de silentdisco. In samenwerking met Coolcat geven onze mediacoaches een workshop beautybloggen: style je eerst van top tot teen in Coolcat kleding en accessoires en bepaal hoe jij als fashionblogger op de foto wil. Misschien kom je wel in het Coolcat magazine! Verder is er op de Meidendag een echte modellenscout aanwezig, die je tips kan geven als model wilt worden. En er is een fotograaf en visagiste aanwezig zodat je ook meteen je eerste fotoshoot kunt doen.

Tenslotte vind je op de Meidendag bij ons een boekenmarkt met de leukste young adults voor meiden. Of maak eens kennis met healing en yoga. Dit is allemaal gratis en als de kers op de taart krijg je ook nog een goodiebag met o.a. goodies van Rituals, Cosmo kapper, Sense en Coolcat. Vol = vol, aanmelden voor deze gratis Meidendag kan door een mail te sturen naar actie@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren