Stormy Sunday met Rob van Bijnen

Muziekliefhebbers kunnen zondag 2 juni om 15.00 uur weer genieten van ‘Stormy Sunday’, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Deze keer leidt de Utrechter Rob Van Bijnen de sessie.

Rob van Bijnen
Een saxofonist van de nieuwe tijd. Met vele jaren als jazz/funk-saxofonist op zak is hij vooral actief in het nieuwe dance-genre en treedt hij veelal op met DJ’s. Van Hed Kandi’s Mark Doyle tot La Fuente en Bougenvilla. Naast saxofoondocent is hij leider van de Indigo Bigband en gastsolist in verschillende funk-formaties.

De sessie staat in teken van Funk! Funk á la Maceo Parker – James Brown – Tower of Power brengt ons letterlijk in beweging. It’s all about the groove! Alle instrumentalisten, zangers zijn welkom. De middag is gratis toegankelijk. Stormy Sunday is een samenwerking tussen de KunstKOMbinatie en De Kom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren