Stormy Monday in teken van Local Jazz

De Stormy Monday sessie van 10 februari aanstaande, in het theatercafé van DE KOM, staat deze keer in het teken van Local Jazz. Geen muziek uit Amerika, Afrika of andere verre oorden maar stukken die binnen de 10 mijlszone van Nieuwegein gecomponeerd zijn. Muzikanten én publiek kunnen meespelen en genieten van de eigen nummers van Vierus. Een Nieuwegeinse Jazzband.

Wim Uijttewaal (Vierus)
Wim Uijttewaal klauterde al vroeg achter de piano en speelt sinds de middelbare school in tal van bandjes. Aanvankelijk vooral pop, maar sinds jaren meer in jazz-bezettingen. Sinds 2016 speelt hij in DE KOM bij de band Vierus. Sinds zijn komst speelt dit kwintet steeds meer stukken van zijn hand.

Het repertoire van Vierus wordt door jong en oud publiek al jaren zeer gewaardeerd. Reden voor Stormy Monday om de band te vragen de sessie te leiden. Vierus bestaat uit Gerrit (sopraan- en tenorsaxofoon), Mark (contrabas en elektrische bas), William (drums), Patrick (baritonsaxofoon) en Wim (componist en piano).

Alle instrumentalisten en zangers/zangeressen zijn welkom. De avond is gratis toegankelijk, ook voor het luisterend publiek. Stormy Monday is een samenwerking tussen de KunstKombinatie en Kunstencentrum DE KOM.

Wim

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren