Katern

Start Open Nieuwegeinse Tenniskampioenschappen

Vanaf 12 oktober a.s. gaat de 31e editie van de Open Nieuwegeinse Tenniskampioenschappen van start. Met 426 inschrijvingen heeft de organisatie het lustrum van vorig jaar ruimschoots overtroffen. Het hoogste onderdeel van het toernooi, de HE 5 17+, gaat John van Opijnen van Rijnhuyse van start als favoriet. Bij de dames is Margriet Oele van tennisvereniging Tie-Breakers als eerste geplaatst.

Op doordeweekse dagen starten de wedstrijden om 18.30 uur, in weekenden vanaf 9.00 uur. De finales worden op zondag 23 oktober gespeeld. Volg de wedstrijd -uitslagen en -schema’s via www.toernooi.nl. U kunt natuurlijk ook komen kijken naar uw favorieten of als toeschouwer. U bent van harte welkom.

Wie organiseert de Open Tenniskampioenschappen?
TV Oudegein is opgericht in 1982, en is de jongste van de drie tennisverenigingen in Nieuwegein. De vereniging bestaat op dit moment uit 640 leden. Wij organiseren veel sportieve activiteiten voor haar leden en spelen in verschillende KNLTB competities. Interesse om lid te worden? Meer informatie kunt u vinden op www.oudegein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk