Speldjes voor ZwerfAfvalPakkers

Vandaag organiseerde Stichting Nederland Schoon voor het derde achtereenvolgende jaar samen met de gemeenten in alle provincies de Speldjesregen. Ook in Nieuwegein werden burgers voor hun goede daden in het zonnetje gezet. De dertien genomineerde inwoners van Nieuwegein die zich regelmatig vrijwillig inzetten om hun leefomgeving zwerfafvalvrij te maken, hebben vandaag van mw. C.J.M. van Rooijen, de wethouder van (o.a.) Stadsbeheer, Wijkgericht Samenwerken & Milieu het ZwerfAfvalPakkers-speldje (afgekort ZAP-speldje) een oorkonde ontvangen.

De uitreiking van de speldjes had het karakter van de jaarlijkse Lintjesregen. De wijknetwerken en de medewerkers van de sector Stadsbeheer hebben binnen de gemeente geschikte kandidaten geselecteerd uit de nominaties. Hieruit is een lijst met dertien mensen samengesteld. Deze mensen zijn vandaag aan het einde van de middag uitgenodigd om op deze Derde Donderdag van December naar de lokatie Albatros van het Anna van Rijncollege te komen. Wethouder Corrie van Rooijen ontving hen en bedankte hen voor hun inzet voor de maatschappij en specifiek hun eigen omgeving. Daarna overhandigde zij het ZAP-speldje. Alle genomineerden kregen ook een oorkonde uitgereikt.

De mensen die in Nieuwegein openlijk werden bedankt voor hun goede inzet waren:mw. N.F. Tellier, dhr. Piet Blank, corveeploeg Anna van Rijncollege – locatie Albatros, dhr. Cees van der Vlist, Bewoners van Wooncentrum de Grienden, dhr. Hans Overbeek, dhr. Paul Zwartjes, mw. Nelleke Ramdin, mw. Wil Hilkhuijsen, mw. Patricia Brown, bewonerscommissie ´t Karrespoor, dhr. E. Bach en mw. Adrie Westerop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk