Solar Days In Nieuwegein

Nog tot en met 16 mei vinden in Europa de Solar Days plaats. Doel van dit internationale evenement is om het gebruik van zonne-energie te stimuleren. Zestien landen nemen daaraan deel. Ook Nieuwegein wil zijn steentje bijdragen.

Nieuwegein beschikt sinds enkele maanden over ambassadeurs voor zonne-energie: een enthousiaste groep inwoners die zelf zonnepanelen hebben en daar graag over willen vertellen of hun installatie willen laten zien aan mensen die de aanschaf van zonnepanelen overwegen. Juist tijdens de Solar Days staan de ambassadeurs klaar om hun enthousiasme over zonnepanelen te delen. Heeft u interesse? Neem dan contact met hen op via: zonnepanelen-nieuwegein@hotmail.com. Zij kijken welke ambassadeur het best past bij uw vraag en nemen daarna contact met u op. Heeft u zelf al zonnepanelen en wilt u zich als ambassadeur aansluiten, kunt u hen uiteraard ook mailen.

De ambassadeurs zijn ook te vinden op de Duurzame Dag: Nieuwegein staat zondag 26 mei in het teken van duurzaamheid. Want duurzaamheid is al op vele plekken zichtbaar en minder zichtbaar aanwezig en velen zijn al actief. Activiteiten vinden plaats in het Natuurkwartier en in de binnenstad. In de binnenstad kunnen bezoekers ervaringen horen van stadsgenoten met zonnepanelen, biologische, Fairtrade en streekproducten proeven, leren hoe je je tuin dier- en milieuvriendelijk inricht, een testritje maken op een elektrische scooter, genieten van een ‘duurzame mode’-show en nog veel meer. Kortom, er is die dag heel veel te doen, zien, proeven en ruiken voor jong en oud en allemaal duurzaam!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren