Katern

Serious Swim & Dive heeft ruim 16.000 euro opgehaald

Serious Swim & Dive, dat werd afgesloten op zondagmorgen 24 december jl. in zwembad Merwestein heeft voor het 5-jarig jubileum meer dan 16.000 euro opgehaald. Deelnemende verenigingen waren: Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein, ZV Hoogland, IJZ&PC, ZPC Amersfoort, Team3, Duikteam Loosdrecht, Duikcentrum Loosdrecht en het Duikhuis in Nieuwegein.

Al 5 jaar lang slaan de organisatoren de handen ineen om geld in te zamelen voor het thema van 3FM Serious Request. Dit jaar was het voor conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

p 23 en 24 december jl. organiseerde Serious Swim & Dive een 14 uur durende zwem- en duikmarathon om geld in te zamelen voor dit goede doel, met als resultaat een mooi bedrag: 16.410 euro!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren