Serious Swim & Dive in Merwestein

Op 23 december aanstaande staat zwembad Merwestein in het teken van ‘Serious Swim & Dive.’ Dit jaar wordt voor de vijfde keer geld ingezameld voor het thema van 3FM Serious Request. Dit jaar vraagt 3FM aandacht voor de hereniging van kinderen en ouders. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Het evenement in Merwestein wordt georganiseerd door musQueteer, sportcomplex Merwestein, het Duikhuis, zwemvereniging Aquarijn, Duikteam Loosdrecht, Duikcentrum Loosdrecht en ZwemAnalyse.nl.

De organisatie: ‘Elk jaar slaan wij de handen ineen om geld in te zamelen voor het thema van 3FM Serious Request. Dit jaar is het voor conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen.’

Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Op 23 en 24 december organiseert Serious Swim & Dive een 14 uur durende zwem- en duikmarathon om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Bij Serious Swim & Dive is er voor iedereen iets te doen; recreatief zwemmen, of in estafettevorm. Individueel, of in een team. Er is zelfs een deel van het bad voor duikers gereserveerd, ook voor als je nog geen duikbrevet hebt!

Wil je ook meedoen en het evenement steunen? Meld je dan aan op deze website. Het evenement begint op zaterdag 23 december aanstaande om 17.00 uur. Het Glazen Huis staat van 18-24 december 2017 in Apeldoorn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren