Seizoensopening Bouwspeeltuin Bouwgein

Op zaterdag 7 maart start het nieuwe seizoen weer bij Bouwgein en is de Bouwspeeltuin weer open op de zaterdagmiddag voor spelen en huttenbouwen. Om het nieuwe seizoen in te luiden zal deze eerste zaterdagmiddagopenstelling vol staan met leuke activiteiten. Kinderen zijn vanaf 13.00 uur welkom om te spelen, hutten te bouwen en koekjes te komen bakken. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Kom op tijd want om 16.00 uur zijn de activiteiten weer afgelopen.

NLDoet junior (NLdoetje)
Op woensdag 11 maart vanaf 14.30 uur organiseert het Activiteitenplein van Bouwgein een ‘NLdoetje.’ Net als de grote mensen op 14 maart een NLdoet dag plannen, gaan de ouders/verzorgers of oma’s en opa’s met de kinderen opruimen, schoonmaken en de speeltuin klaarmaken voor het nieuwe seizoen. En dat poetsen moet natuurlijk beloond worden. Kom je namelijk helpen tijdens deze NLdoet junior dag dan verdien je daarmee een lekkere pannenkoek! Dus waar wacht je op: steek de handen uit de mouwen en kom een pannenkoek scoren! Aanmelden tot maandag 9 maart bij Serita via telefoonnummer: 06-4114 88 38.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren