KCN exposeert enorm schilderij

‘Oost-Indische Kers’ heet het enorme werk dat Joe Etty, lid van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, heeft geschilderd. De titel refereert duidelijk naar de ‘roots’ van Joe. Gedurende 28 dagen heeft hij in de galerie van het KCN een zeer fleurig schilderij gemaakt, dat 4½ bij 2 meter meet. Het schilderij is te bewonderen tijdens de Atelierroute van KunstGein op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 in het atrium van het Stadshuis.

Joe Etty is geïnspireerd door schilders als Monet en Van Gogh. Hij schildert al sinds zijn jonge jaren; niet alleen landschappen, huizen, boerderijen en bloemen, maar ook portretten. Hij heeft in de loop der jaren zich een groot aantal technieken eigen gemaakt. Hij varieert ook met abstracte schilderijen en sculpturen. De laatste tijd heeft hij zich toegelegd op creaties met lichtgewicht cement. Joe is geboren in Indonesië en woont alweer meer dan 34 jaren in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren