Schoudertassen voor mannen zijn er in verschillende kleuren

Jarenlang hebben mannen geen tassen gedragen. Als ze ergens naartoe gingen propten ze hun broek- en jaszakken vol met spulletjes of ze gooiden alles in de tas van hun vrouw of vriendin. Inmiddels is dit wel wat anders, steeds meer mannen gaan de deur uit met een tas. Een schoudertas voor heren is dan ook helemaal in de mode.

Wat is een schoudertas?
Een schoudertas is een praktische variant van een tas, wat gedragen wordt over je schouder. Dit had de naam al verklapt, natuurlijk. Meestal wordt een schoudertas over een schouder gedragen door middel van een draagband, wat ook wel een schouderband wordt genoemd. Normaalgesproken is deze riem verstelbaar in lengte en bij sommige tassen zijn ze zelfs afneembaar. Hierdoor kun je de schoudertas ook als handtas gebruiken. Dit kan doordat er bovenop de tas een handgreep is geplaatst, waar je de tas mee kunt dragen.

Schoudertassen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, kijk bijvoorbeeld naar de kleuren van de tassen. De tassen worden door de producenten in veel verschillende kleuren ontwikkeld, al zijn er een paar kleuren die vaak voorkomen. Neem bijvoorbeeld cognac, wat op het moment zeer modieus is. Ook het klassieke zwart zie je vaak terug in schoudertassen, wat natuurlijk nooit uit de mode raakt.

Waarvoor worden schoudertassen gebruikt?
Schoudertassen zijn voornamelijk handig voor mensen die de tas gebruiken voor hun werk, maar ook studenten kunnen een schoudertas zonder twijfel meenemen naar de les. Dit komt doordat een schoudertas vaak zeer veel ruimte heeft, waar je dus veel spullen in kwijt kunt. Boeken, documenten en andere benodigdheden die studenten nodig hebben. Bovendien zit er soms in de schoudertas een speciale vak voor een laptop, waardoor je jouw schootcomputer veilig kunt vervoeren naar school of werk.

Daarnaast zijn schoudertassen geschikt voor scholieren doordat de tas makkelijk en snel te openen is. Ook is een schoudertas zeer stevig en zal het lang mooi blijven, waardoor je het lang kunt gebruiken. Als je een tas wilt kopen waarin ruimte zit voor een laptop moet je wel letten op het formaat van de meeneembare computer.

Als jij bijvoorbeeld een 15 inch laptop hebt, dan zal het vakje in de schoudertas moeten zijn voor een laptop van 15 inch. Is het vakje gemaakt voor een kleinere laptop, dan zal jouw laptop niet passen. Maar als het vak groter is dan de laptop, dan zal jouw schootcomputer gaan schuiven waardoor het alsnog beschadigd kan raken.

One thought on “Schoudertassen voor mannen zijn er in verschillende kleuren

  1. Leuk artikel!

    Schoudertassen zijn zeker weer hip en hier passen ook gemakkelijk een laptophoes / sleeve in!
    Let wel goed op de sluiting & vakjes 🙂

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren