Beatrix- en Margrietschool doen mee met Kids Top 20

Vol enthousiasme dansten kinderen van de Margrietschool en Beatrixschool in Nieuwegein mee met populaire liedjes tijdens de TV opnames van Zapp Kids Top 20. Op zaterdag 25 mei en 1 juni zijn de uitzendingen te zien bij AVROTROS op NPO3.

De Zapp Kids Top 20 is een hitlijst, volledig samengesteld door kids. Kinderen in heel Nederland kunnen via onze website stemmen op hun favoriete muziek. Wekelijks brengen zij duizenden stemmen uit op ca. 40 geselecteerde hits, die door geschikt bevonden zijn voor de doelgroep. De 20 hits met de meeste stemmen vormen de Kids Top 20 van die week!

De Kids Top 20 bestaat inmiddels 17 jaar en is in al die jaren uitgegroeid tot een fenomeen onder kids èn artiesten. Sinds 2018 wordt de wekelijkse uitzending gepresenteerd door Stephanie van Eer, bij AVROTROS op NPO 3. In iedere aflevering is Stephanie te gast bij een andere Nederlandse basisschool, van waaruit zij samen met ca. 80 kids uit de bovenbouw danst op liedjes uit de hitlijst, bekende artiesten ontvangt en grappige spelletjes speelt.

De dag begon met een ‘klassenoverval’ op de Margrietschool in groep 8 van juf Katja. Juichend liepen ze naar de gymzaal, waar een heus disco-decor was opgebouwd. De kinderen ontvingen met veel enthousiasme de bekende artiesten die ze ontmoetten en waren onder de indruk van wat er allemaal komt kijken bij het maken van een TV programma. Het was een onvergetelijke ervaring voor de deelnemende kids, die uitkijken naar de uitzendingen van komende zaterdagen, om 8.10 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren