Schoolvoetbal Toernooi Nieuwegein 2015

De Stichting United Jeugd organiseert op de woensdagmiddagen 8 en 15 april het Schoolvoetbaltoernooi Nieuwegein voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basis scholen! Dat gebeurt in samenwerking met de gemeente Nieuwegein en het Anna van Rijn college, dat jeugdige scheidsrechters en grensrechters beschikbaar stelt. Het toernooi vindt plaats op de velden van de voetbalvereniging SV Geinoord en VSV Vreeswijk.

De belangstelling is enorm. 51 teams van 21 scholen doen mee. Wethouder Hans Adriani komt de bekers uitreiken. Meer dan 650 leerlingen doen mee, allemaal met het zelfde doel, een van de bekers te winnen. Naast prijzen voor de topteams is er ook een beker voor het sportiefste team. De hoofdsponsor ‘Plus van Loon’ zorgt voor een verrassing voor alle jeugdige voetballers.

Dit jaar is er ook veel aandacht voor een groep kinderen die niet mee kan doen omdat ze de de ziekte van Duchenne hebben, een spierziekte die ze op vaak jonge leeftijd al in een rolstoel doet belanden. De Stichting Duchenne Parent Project, die zich inzet voor beter en sneller onderzoek naar de genezing van Duchenne spierdystrofie, zal informatie verstrekken en de toeschouwers vragen om een financiële bijdrage ten behoeve van het onderzoek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren