Schilderijen kunstenares Victoriya Verdy nog steeds spoorloos

Dinsdagavond werd een oproep gedaan in het televisieprogramma Opsporing Verzocht of mogelijke getuigen weten waar de zeven schilderijen zijn van de 39-jarige kunstenares Victoriya Verdy uit Nieuwegein. Het zijn haar meest dierbare schilderijen waarmee ze zou gaan exposeren in Amerika, maar dat gaat nu niet door.

De schilderijen zijn tussen 8 en 12 september dit jaar ontvreemd uit haar atelier aan de Schoolstraat in Jutphaas. Eerder berichtte we al van deze kunstroof.

De woning aan de Schoolstraat

Opvallende kunstwerken
De opvallende kunstwerken zijn mogelijk ergens te koop aangeboden. Het zijn allemaal olieverfschilderijen en de afmetingen variëren van 40 bij 60 centimeter tot 1.20 bij 1.20 meter.

Vragen
Heb jij iets van de inbraak gezien of heb je in de dagen voor de inbraak iets verdachts gezien dat misschien iets met deze zak te maken heeft? Weet jij misschien wie de verdachten zijn of waar de schilderijen gebleven zijn?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren