Katern

Hans van Elden nieuwe Trainer JSV Zaterdag 1

Zaterdag tweedeklasser JSV Nieuwegein heeft Hans van Elden (63) als nieuwe trainer aangesteld voor het seizoen 2021/2022. Hans van Elden volgt de eind van dit seizoen vertrekkende Mark Kranendonk op. Hans van Elden is sinds februari 2020 actief bij JSV als technisch manager en tevens verantwoordelijk voor de jeugdopleiding en de doorstroming naar het eerste elftal.

De voormalig profvoetballer van Vitesse en Wageningen werkte daarvoor bij verschillende amateurclubs. Ook is hij docent bij de KNVB en directeur van de Curaçao Soccer Academy.

Op dit moment is JSV druk bezig met het vormen van een nieuwe staf voor het eerste elftal. Als de nieuwe staf bekend is, zal dit via de website van JSV Nieuwegein bekend worden gemaakt.

Daarnaast is JSV bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen waarbij er nadrukkelijk gekeken zal worden naar de getalenteerde jeugdspelers die volgend seizoen de stap naar de senioren gaan maken en in aanmerking komen voor een plek in de zaterdag selectie.

De huidige selectie traint sinds zaterdag 6 februari ter voorbereiding op een nog nader te bepalen regiocompetitie.

Foto: Jordi Jupijn

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren