‘Saté Sunday’ voor KiKa in Vreeswijk

In samenwerking met restaurant ‘The Good Food’ aan de Dorpsstraat 35 houdt het team ‘Tonie, Tiny en Eric voor KiKa’ een BBQ Saté Sunday in Vreeswijk.

Team ‘Tonie, Tiny en Eric voor KiKa’ zetten zich al sinds 2012 in voor KiKa. Met het lopen van marathons over de hele wereld en het organiseren van leuke activiteiten hebben zij al vele tienduizenden euro’s voor KiKa opgehaald. Geld dat wordt gebruikt om kinderen met kanker meer kans op genezing te bieden. Deze keer dus een heuse BBQ Saté Sunday.

The Good Food is een Streetfood restaurant waar u in een gezellige ambiance kan genieten van heerlijke wisselende wereldse gerechten vanuit alle windstreken. Eigenaar Jan Thé heeft zijn restaurant drie dagen beschikbaar gesteld voor deze bijzondere actie. Samen hebben ze een mooi programma samengesteld en 25% van de saté opbrengsten komt ten goede van KiKa.

  • Waar : Restaurant ‘The Good Food’ in Vreeswijk (Dorpsstraat 35 in Vreeswijk)
  • Wanneer: Zondag 12, zondag 19 en zondag 26 juli 2020
  • Kosten: Vanaf 9,95 (inclusief amuse bij ontvangst)
  • Diner: 1e shift van 15.30 uur tot 18.15 uur & 2e shift vanaf 18.30 uur tot sluitingstijd
  • KiKa update: Op deze avond zijn Tonie, Tiny en Eric natuurlijk ook aanwezig om u te vertellen over hun KiKa activiteiten

Er is op de laatste avond een loterij waarbij er vele prijzen te winnen zijn. De opbrengst van de loterij komt 100% ten goede van KiKa. De winnende loten worden gepubliceerd op de website van ‘The Good Food’ en op de Facebook pagina van KiKa, dus check je loten na de trekking op 26 juli 2020. De loten zijn nu al te koop via KiKa: Tonie 06-21838974 en bij The Good Food.

Prijzen voor de loterij
Door een mooi initiatief van de ondernemers n in Vreeswijk is er een mooi divers prijzenpakket beschikbaar voor KiKa. De prijzen zijn bijvoorbeeld:

Tegoedbonnen: Bloemenwinkel de Stijl, Men’s Wear Report, Remco Optiek, Slagerij Post, Sarong Massage, Broodje Vreeswijk, The Good Food, Kusadasi, Kapsalon Chantal, Diverse cadeau pakketten: Gepu, Knus bij Ann, KiKa pakket, kaartjes Heineken Experience, Grote badhanddoeken, Bagage trolley, 1 weekend een sportauto van Renault, Boottocht voor 2 personen inclusief koffie, vers appelgebak met afsluitend een diner bij The Good Food.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren