PvdA wandelt over Handelskade

De eigenaar van de gronden langs de Handelskade onderzoekt de mogelijkheden om daar woningbouw te realiseren. Het betreft de strook groen ter hoogte van de Koninginnensluis. Zodra de plannen uitgewerkt zijn zal er een afweging gemaakt moeten worden tussen de belangen van de extra woningen, en de gevolgen daarvan voor de huidige omwonenden.

Bewoners uit de omgeving zijn erg gesteld op de Handelskade en vinden dat daar geen woningen gebouwd moeten worden. Zij hebben dat tijdens bijeenkomsten van de gemeenteraad en met mailberichten aan onze fractie duidelijk gemaakt.

De PvdA wil een evenwichtige afweging maken om tot een standpunt over de ontwikkelingen aan de Handelskade te komen. Daarom zal de PvdA fractie op zondag 15 december aanstaande een wandeling maken over de Handelskade. Daarbij zijn de bewoners uit de omgeving van harte welkom. Ze kunnen dan laten zien wat het belang van de uiterwaard van de huidige Handelskade is en hierover met de gemeenteraadsleden van de PvdA van gedachte wisselen. Wilt u meelopen? Dat kan op zondag 15 december om 15.00 uur. Het verzmelpunt is dan bij het transformatorhuisje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk