Ruim 80 kinderen vierden Kinderboekenweekfeest in de bieb

Afgelopen vrijdag hielpen ruim 80 kinderen mee om allerlei kinderboekenpersonages – waaronder professor Sneep en Dummie de Mummie – op te sporen en terug te brengen naar hun boeken. De personages waren tijdens een ongeluk in het Stadshuis – een onhandige bibliothecaresse stootte een boekentoren om – uit hun eigen boek geslingerd en zorgden voor een grote chaos in de bibliotheek en in heel het Stadshuis.

Senior mediacoach Fenne Vermeer: “Dankzij de hulp van de Nieuwegeinse kinderen is het ons gelukt om alle figuren terug te begeleiden naar hun verhaal. We willen daarom ook alle jongens en meisjes bedanken die ons hebben geholpen.”

Naast de vossenjacht konden de kinderen ook deelnemen aan een silent disco, proberen te eten met levensgroot bestek, hun eigen magische drankje maken en meer.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren