Repair Café Nieuwegein in teken van het koffiezetapparaat

De vrijwilligers van het Repair Café in Nieuwegein staan zaterdag 4 juni aanstaande weer klaar voor mensen die kapotte spullen hebben die gerepareerd moeten worden. De vertrouwde medewerkers van het Repair Café Nieuwegein repareren vrijwillig uw kapotte kleding, apparaat, fiets en noem-maar-op in Buurtplein Doorslag aan de Parekduiker 13. Het Repair Café is open van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Koffieapparaat stuk? Repair Café fikst het!
Tijdens het Repair Café van zaterdag 4 juni aanstaande zijn er extra reparatiedeskundigen aanwezig die kapotte koffieapparaten kunnen repareren. Heb je iets anders in de kast liggen dat kapot is? Neem het mee naar Repair Café Nieuwegein. Goeie kans dat de vrijwilligers van het café je stofzuiger, jas, radio, naaimachine, fietslicht, pop, klok, lamp, broek, wekker, waterkoker of printer kunnen repareren.

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. De gemeente Nieuwegein ondersteunt dit initiatief vanuit het netwerk ‘Samen Duurzaam.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk