Repair Café Nieuwegein in teken van het koffiezetapparaat

De vrijwilligers van het Repair Café in Nieuwegein staan zaterdag 1 februari aanstaande weer klaar voor mensen die kapotte spullen hebben die gerepareerd moeten worden. De vertrouwde medewerkers van het Repair Café Nieuwegein repareren vrijwillig uw kapotte kleding, apparaat, fiets en noem-maar-op in het Milieu Educatie Centrum (MEC) aan de Geinoord 9 in Nieuwegein. Het MEC zit tegenover de molen in park Oudegein. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur zijn mensen welkom.

Tijdens het Repair Café van zaterdag 1 februari aanstaande zijn er extra reparatiedeskundigen aanwezig die kapotte koffieapparaten kunnen repareren. Heb je iets anders in de kast liggen dat kapot is? Neem het mee naar Repair Café Nieuwegein. Goeie kans dat de vrijwilligers van het café je stofzuiger, jas, radio, naaimachine, fietslicht, pop, klok, lamp, broek, wekker, waterkoker of printer kunnen repareren.

Het Repair Café is elke 1e zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 14.00 uur in het MEC in park Oudegein (tegenover de molen).

Meer informatie over het ontstaan van Repair Café’s is te vinden op de website. Informatie over het Nieuwegeinse Repair Café is te verkrijgen via: repaircafenieuwegein@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren