Renovatie Sport- en evenementencomplex Merwestein

NV Sportinrichtingen Nieuwegein, exploitant van Sport- en Evenementencomplex Merwestein, wil de locatie verder voorbereiden op de toekomst. De renovatie vindt plaats in twee fases. Tijdens de eerste fase, welke deze zomer van start gaat, zal met name het horeca gedeelte en het doelgroepenbad worden aangepakt. Alle werkzaamheden van fase 1 zijn eind augustus afgerond. De werkzaamheden voor fase 2 zullen volgend jaar zomer worden gerealiseerd.

De afgelopen maanden is met een team van interne en externe specialisten hard gewerkt aan een nieuwe inrichting voor de Sport Brasserie van Merwestein. De nieuwe multi functionele inrichting sluit aan op de verschillende wensen van de gasten. Voor deze grote verbouwing zal de Sport Brasserie gedurende de zomervakantie gesloten zijn maar na de zomer weer feestelijk worden heropend.

Ook in het zwembad zullen werkzaamheden uitgevoerd worden. De bezoekers zullen hier geen hinder van ondervinden want de werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het doelgroepenbad. Hier zal het luchtbehandelingssysteem vervangen worden door een nieuw energiezuinig luchtbehandelingssysteem. Naast de aanpassing van de klimaatbeheersing zal ook de beweegbare bodem van het doelgroepenbad gerenoveerd gaan worden en zal de verlichting boven de tribune vervangen gaan worden voor energiezuinige LED verlichting.

In de zomer 2016 wordt gestart met de tweede fase van de verbouwing. Hier ligt de focus op het zwembad en worden het wedstrijdbad, golfslagbad en de recreatiehoek onder andere gerestyled.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren