Provinciale campagnetour ChristenUnie bezocht Nieuwegein

Op zaterdag 12 februari bezocht het provinciale campagneteam van de ChristenUnie Nieuwegein. Lokale leden trokken samen met provinciale kandidaten door het centrum.
Extra steun was er voor de Nieuwegeinse Politicus van het jaar, Martin Monrooij. Dit raadslid van de ChristenUnie is al vele jaren een herkenbaar, betrouwbaar en aansprekend gezicht in de Nieuwegeinse politiek. Niet voor niets werd hij dan ook recent gekozen tot Politicus van het jaar. Monrooij is tevens namens de ChristenUnie kandidaat voor Provinciale Staten.Op woensdag 2 maart zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten. In de provincie Utrecht is de ChristenUnie daarom op campagnetour. Motto daarbij is ‘Uit overtuiging. ChristenUnie’. Kandidaat-Statenleden en lokale en landelijke partijprominenten van de ChristenUnie trekken de provincie in om mensen te ontmoeten. Een klassieke Amerikaanse schoolbus is daarbij het opvallende vervoermiddel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: