Presentatie GalecopperDroom op 12 december

Binnenkort een balletje golf slaan op de Galecopperzoom? Uw eigen energie opwekken? Of op zondagmiddag bourgondisch genieten? Als het aan de initiatiefnemers ligt wordt dat allemaal werkelijkheid. Op 12 december presenteren zij hun droomplannen voor een vakkundige jury. Bewoners, ondernemers en geïnteresseerden zijn van harte welkom om het mee te maken.

Die avond presenteren meer dan 10 bewoners en/of ondernemers hun droomplan voor de Galecopperzoom. Een deskundige jury zal bekijken welke concrete ideeën kansrijk zijn om al begin 2014 te realiseren. Gekeken wordt of het plan voldoet aan uitgangspunten van ondernemendheid, creativiteit, maatschappelijke meerwaarde en duurzaamheid en of de plannen een sterk geheel vormen.

Op 6 en 7 november hebben diverse bewoners en ondernemers in de VIPbus hun droom voor de Galecopperzoom gedeeld. De afgelopen weken zijn deze dromen uitgewerkt tot concrete plannen. Na 12 december gaan de kansrijke plannen verder en zullen zij een groep gaan vormen. Vanaf het voorjaar van 2014 zullen de prototypes van de initiatieven zichtbaar worden op de Galecopperzoom.

De gemeente stelt de Galecopperzoom tot 2030 beschikbaar voor tijdelijke ontwikkeling. Hiermee worden de gemeentelijke rentelasten verlaagd en krijgt het gebied meerwaarde voor zijn omgeving. Bewoners en ondernemers is gevraagd naar hun dromen, want daarin zit energie en eigenaarschap en de drijfveer om het echt zelf te gaan doen. Bent u er bij op 12 december? U bent welkom van 19.00 – 22.30 uur bij het Petanque Centrum op de Galecopperzoom 1. Graag aanmelden via marleen@devipbus.nl of 0628497360.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren