Vermist Kater Binky

Aan de Vlinderweide in de wijk Batau noord wordt sinds 24 september de 12-jarige kater Binky vermist. Binky kan overal naartoe gelopen zijn, dus ook buiten Batau noord. Of misschien is hij per ongeluk in een schuur of garage ingesloten. Hij is vrij schuw tegen vreemden en laat zich niet makkelijk lokken.

Binky is cypers gestreept met witte plekken op kop, borst, voetjes en achterpoten. Hij heeft een roze neus en een lichtbruine vlek op de kin en naast de neus. Hij staat hoog op de poten, is lang en dun en heeft een lange staart. Binky is dun omdat hij een schildklierafwijking heeft en moet daarvoor ook dagelijks medicijnen hebben. Hij heeft een chip in zijn nek.

De eigenaren missen Binkje heel erg en willen hem graag weer terug. Wilt u eens in uw schuur of garage kijken, of opletten bij bijvoorbeeld het uitlaten van de hond? Ook als Binky dood of gewond mocht zijn willen de eigenaren dat graag weten, zodat zij in ieder geval weten wat er met hem gebeurd is.

Heeft u Binkje ergens gezien of weet u waar hij is? Neem dan kontakt op met de fam. Hansen via 06-212 48 768 of 030-60 46240.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk