Politie zoekt man met interesse voor blote voeten

De politie in Nieuwegein is op zoek naar een man met een interesse voor voeten. Vorige week donderdag 17 september kreeg de politie een melding over een man die ongebruikelijke aandacht toonde voor de voeten van een twaalfjarig meisje. Het incident vond plaats op de Symfonielaan in de wijk Zuilenstein.

Die donderdagmiddag, rond 17.00 uur, werd het meisje aangesproken door een nog onbekende man. Hij vroeg het meisje of zij haar ontblote voeten aan hem wilde tonen. Nadat het meisje aan dit ongebruikelijke verzoek had voldaan, fietste de man weg over de Sweelincklaan, mogelijk in de richting van winkelcentrum Cityplaza.

De man heeft een getinte huidskleur, is rond de 18 jaar oud, heeft bruine krullen en droeg een korte broek en een wit t-shirt.

De politie wil graag de identiteit van deze onbekende man achterhalen. Eventuele getuigen en/of andere slachtoffers wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt ook dit tipformulier invellen als u meer weet over de zaak. Het onderzoek naar de man met veel interesse voor voeten is in volle gang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren