‘Plussen en minnen met raadslid Herman Troost’

Iedere week zet raadslid Herman Troost zijn ‘Plussen en Minnen’ op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week over Bakhtali, een min dus en enkele plussen over de binnenstad van Nieuwegein.

Herman Troost: ‘Terwijl den Haag bezig is met een nieuwe voorzitter van de Eerste Kamer, ook wel de Senaat genoemd, schijnt het probleem van 6 miljard extra bezuinigen de tweede viool te spelen. Ach om de burger weer meer te laten betalen is kennelijk niet zo heel veel studie nodig. Gewoon iedereen voor het blok zetten, vooral diegenen die met hun hoofd een millimeter boven het financiële maaiveld uit steken, en die daar beneden zitten ook niet vergeten. In Nieuwegein is het niet heel veel anders. Daar worden jaarcijfers en de voorjaarsnota bijna ondergesneeuwd door bestemmingsplannen en de mogelijke discussie over integriteit van de Raad. En dat laatste vanwege Raadslid Bakhtali. Haar is misschien onrecht aangedaan. Maar in plaats met onderbouwing en bewijzen van dat onrecht te komen, begint zij met een one-woman-show vol van misplaatste en vaak beledigende opmerkingen en onbewijsbare beschuldigingen.’ Klik hier om naar de rubriek ‘Plussen en Minnen’ te gaan van raadslid Herman Troost.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren