PENTekening: ‘Lekker sportief in park Kokkebogaard in Zuilenstein’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Micha Torcque en Nick Brugman-Beijen zijn twee buurtbewoners uit de wijk Zuilenstein met sportieve plannen voor het park Kokkebogaard. In 2018 organiseerden zij de Koningsspelen op basisschool De Toonladder. Nu gaan zij een stapje verder en leggen de lat hoger. Zij willen namelijk park Kokkebogaard een sportieve upgrade geven. Dit park is toegankelijk voor iedereen en biedt veel mogelijkheden, daar spelen de mannen graag op in. Ach, lees hier er meer over want op Koningsdag staan ze van 10.00 uur tot 16.00 uur in het park lekker sportief te zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk