Katern

Ophalen kerstbomen

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt in januari kerstbomen op in de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist. Inwoners kunnen in het inzamelschema zien wanneer RMN bij hen langskomt. Het inzamelschema is te vinden op de website www.rmn.nl (na het intypen van postcode en huisnummer). Of via de handige RMN-app die gratis te downloaden is.

De kerstboom aanbieden
Alle versiering, verlichting en slingers moeten uit de kerstboom zijn. De boom mag geen bak, pot of kruis meer aan de onderkant hebben.

Hoogbouw
Inwoners die gebruik maken van een verzamel- of een ondergrondse container, kunnen de kerstboom op de ophaaldag vóór 7.30 uur op de stoep leggen op 5 meter afstand van de container.

Laagbouw
Bij laagbouw kunnen inwoners op de ophaaldag de kerstboom vóór 7.30 neerleggen op de plek waar ze normaal gesproken hun minicontainer aanbieden.

Alleen voor echte kerstbomen
RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstkerstbomen en andere bomen kunnen inwoners zelf inleveren bij het recyclingstation.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren