Openingstijden gemeentelijke instellingen rond oud en nieuw

Gedurende de feestdagen zijn de openingstijden de diverse gemeente-instellingen gewijzigd. Hieronder ziet u alles netjes op een rij:

Stadshuis en gemeentewerf: Nieuwjaar valt op een vrijdag. Op die dag zijn het Stadshuis en de gemeentewerf gesloten. Op donderdag 31 december sluit het Stadshuis om 17.00 uur.

Natuurkwartier: Het terrein van het Natuurkwartier is gesloten op nieuwjaarsdag maar is op de andere dagen in de kerstvakantie als regulier geopend. De Kinderboerderij is gesloten op nieuwjaar maar is op de andere dagen in de kerstvakantie normaal geopend. Het Milieu Educatie Centrum is gesloten tot en met 4 januari met uitzondering van 2 januari als er van 14.00 – 17.00 uur Repaircafé is. Museum Warsenhoeck is gesloten op op 1 januari. Op de andere dagen in de kerstvakantie is het als normaal geopend.

Parkeergarages: Stadshuis en Theater De Kom: Donderdag 31 december 2015 open van 7:00 tot 19:00 uur (Oud & Nieuw). Vrijdag 1 januari 2016 gesloten (Nieuwjaarsdag). De parkeergarage Cityplaza is dagelijks geopend van 07,00 tot 23.00 uur. Informatie over de reguliere openingstijden vindt u op www.parkeerservice.nl/nieuwegein. De parkeerbalie is gesloten op nieuwjaarsdag.

Fietsenstallingen: Donderdag 31 december 2015 De Fietspomp open tot 19:00 uur (Oud & Nieuw). Vrijdag 1 januari 2016 gesloten (Nieuwjaarsdag). De fietsenstallingen P-West en De Snelbinder zijn op nieuwjaar gesloten. Daarbuiten sluiten ze standaard een half uur na sluitingstijd van de winkels. Op zaterdag is dat een uur.

Afvalinzameling: RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt geen afval op tijdens de feestdagen. De inhaaldag van Nieuwjaarsdag kunt u online bekijken op www.rmn.nl/inzamelschema. Zet uw container of plastic Heroes zak vóór 07.30 uur aan de weg, dan weet u zeker dat u de RMN-wagen niet mist.

Aanbiedstation: Op donderdag 31 december is het Aanbiedstation op de gemeentewerf als gebruikelijk geopend. De openingstijden zijn te vinden op www.rmn.nl. Op vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) is het Aanbiedstation gesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk