Lezing over vogels bij Vogelvriend Nieuwegein

Dinsdag 24 oktober aanstaande geeft de heer Simon van der Luit een lezing bij Vogelvriend Nieuwegein. Deze lezing heeft de toepasselijke naam ‘Van de hak op de tak’ en gaat over het leven in vogelpark Avifauna. Aan de hand van dia’s is het mogelijk om meer te weten te komen over vogels.

De avond is vrij toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft en wordt gegeven in het clubhuis De Volière (’t Drieluik) aan Rond ’t Fort 14 in Nieuwegein. De lezing begint om 20.00 uur.

Vogelvriend Nieuwegein is op 13 december 1963 opgericht. Het doel van de vereniging is de bevordering en verbetering van de vogelliefhebberij, het houden en kweken van vogels alsmede het uitwisselen van ervaringen en resultaten. Vogelvriend Nieuwegein is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV), district Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren