Open lab Robotmania in de bibliotheek

Tijdens het open lab op zaterdag 8 juli (14.00 tot 16.00 uur) draait dit keer alles om robots. Programmeer met LEGO Mindstorms een robot, laat tekenrobot Ozobot een schilderij voor je maken en leer hoe je met simpele dingen een eigen huis-tuin-en-keukenrobot bouwt.

Het open lab van de Media Makerspace in de bibliotheek De tweede verdieping is elke tweede zaterdag van de maand. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom. Meedoen is gratis! Het zelfgemaakte product mee naar huis nemen? Dan betaal je alleen de materiaalkosten (maximaal € 5,-). Aanmelden voor het open lab? Stuur dan een mailtje naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Robotmania’.

Wat is de Media Makerspace?
Onze wereld verandert in snel tempo. Technologie speelt een steeds grotere rol. Dat maakt vaardigheden als creativiteit, kritisch denken, mediawijsheid en samenwerken belangrijk.

De Media Makerspace van de bibliotheek is een plek waar kinderen en jongeren deze talenten kunnen ontwikkelen. Dat doen ze door samen aan de slag te gaan met technieken als 3D-printen, filmen of het bouwen van robots.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren