Open Dag kunstencentrum De Kom

Op zaterdag 8 september houdt het gloednieuwe kunstencentrum De Kom haar Open Dag. Op de bovenste verdieping van het nieuwe gebouw aan het Stadsplein heeft het kunstencentrum een eigen plek. Tijdens de open dag, tussen 11.00 uur en 16.00 uur, zijn er optredens, demonstraties en proeflessen op het gebied van beeldende kunst, toneel, dans, musical en muziek.Bezoekers kunnen zelf uitproberen of een cursus of instrument bij hen past of gewoonweg genieten van alle kunstzinnigheid die de dag te bieden heeft. Docenten zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en er zijn gratis rondleidingen om u wegwijs te maken in het pand.

Tijdens de open dag is er veel te beleven voor zowel jong als oud. Bezoekers kunnen instrumenten uitproberen, meedoen met een dansles, toneelspelen, tekenen of schilderen en een gratis muziekproefles aanvragen. Ook geven cursisten van het kunstencentrum optredens die zij het afgelopen seizoen instudeerden voor de Theatrale Finale. Kinderen en jongeren kunnen aanschuiven bij het aanhaakorkest van jeugdorkesten ’t JoNg en ’t JoNg Junior.

Voor alle disciplines zijn er goed toegeruste ruimten in het nieuwe gebouw. Zo zijn er ruime leslokalen, geluidsdichte studio’s, dansstudio’s en een toneelstudio. De ruime, lichte ateliers en de ovenruimte van de afdeling beeldende kunst hebben een eigen plek op de begane grond, grenzend aan de entreehal. Het nieuwe kunstencentrum beschikt over een eigen, intieme foyer (het muziekplein) met sfeervolle wachtruimten en trefpunten. Hier kunnen wachtende ouders en cursisten aangenaam vertoeven en ongehinderd bijpraten na de les.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk