Katern

Open dag Amateurtuindersvereniging GALECOP

Op zaterdag 26 juni a.s. organiseert de Amateurtuindersvereniging Galecop van 10.00 tot 16.00 uur een open dag op haar volkstuinencomplex. Het complex is gelegen in de Punt van Plettenburg in Nieuwegein-noord. Het tuinencomplex is bereikbaar vanaf de parkeerplaats achter INNOVAM aan de Structuurbaan in Nieuwegein-noord.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. De gratis koffie staat voor u klaar. Gedurende de gehele dag kunt u een rondleiding krijgen over het complex met een duidelijke uitleg over het kweken van groenten, fruit en bloemen. In samenwerking met onze zustervereniging Ons Belang uit Nieuwegein-zuid worden zelfverbouwde producten, plantgoed en stekjes tegen zeer schappelijke prijzen aangeboden (zo lang de voorraad strekt).

Eén van de tuinen is verhuurd aan een imker, die een aantal bijenvolken houdt op het complex. De imker is aanwezig om u informatie te verstrekken over het houden van bijen en het maken van honing.

Vanaf 26 juni a.s. beschikt de tuindersvereniging ook over een eigen website. De website is te bereiken via www.pen.nl. Hierop staat allerlei interessante informatie over de vereniging, het huren van tuinen en het kweken van bloemen en groenten. Tijdens de open dag zal om ongeveer 12.00 uur wethouder mevrouw Van Rooijen namens het gemeentebestuur van Nieuwegein de website de digitale snelweg opsturen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren