OM verhoogt bedrag van gouden tip die leidt naar voortvluchtige Gerel Palm

Het Openbaar Ministerie heeft het bedrag van de tip die leidt naar de verblijfplaats van de 37-jarige Gerel Lusiano Palm verdubbeld van 15.000 naar 30.000 euro.

Palm wordt verdacht van een schietpartij in Noordeloos in december 2016. Hierbij kwamen bijna twee mannen om het leven met wie hij vermoedelijk een drugsconflict had. In Groenekan werd later een brandende Audi teruggevonden die aan de liquidatiepoging gelinkt wordt.

Inmiddels is uit onderzoek van de recherche gebleken dat Palm ook in verband kan worden gebracht met de criminele groepering rondom Ridouan T. Tevens wordt Palm verdacht van het doodschieten van Ronald Bakker. Bakker werkte bij een spyshop in Nieuwegein en werd in september 2015 vlakbij zijn woning in Huizen vermoord.

RIJBEWIJS
Eerder besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak wat diverse tips over de verblijfplaats van Palm opleverde. Palm zou in Zuid-Amerika kunnen verblijven, maar hij zou na zijn ontsnapping ook mogelijk voor korte tijd in Nederland en Duitsland zijn geweest. Op 15 juni 2018 werd op straat, nabij het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein, een rijbewijs van Palm aangetroffen. Het vermoeden is dat Palm nog steeds contact heeft met mensen in Nederland.

ONTSNAPT
Palm is in maart 2017 al eens aangehouden in Suriname, maar wist niet veel later te ontsnappen. Sindsdien is hij voortvluchtig.

Palm is 37 jaar en 1.80 meter lang. Hij heeft een vrij smalle mond, wenkbrauwen met een knikje, een litteken op de rechterwang en kleine oren. Benader hem niet zelf, stelt de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren