Nieuwegeinse ‘regelneef’ van Ridouan T. opgepakt in Marokko

De Marokkaanse politie heeft afgelopen dinsdag de 27-jarige Jaouad F. opgepakt. F. Is de neef en vertrouweling van Ridouan Taghi, de hoofdverdachte uit het liquidatieproces Marengo. F. kon in de Noord-Marokkaanse kustplaats Tétouan worden opgepakt door een intensieve samenwerking tussen de Marokkaanse en Nederlandse justitie.

De uit Nieuwegein afkomstige F, die in criminele kringen als ‘Bolle’ bekendstaat, wordt verdacht van betrokkenheid bij de ‘vergismoord’ op de zoon van een Marokkaanse rechter in Marrakesh in 2017. Het eigenlijke doelwit was Mustapha F., een gewezen rivaal van T.

De autoriteiten in Marokko beschouwen Ridouan T. als het brein achter het moordcomplot in Marrakesh. Ridouan T. zou een conflict hebben met de clubeigenaar, Mustapha el F. Deze clubeigenaar zou volgens justitie een succesvolle drugssmokkelaar en rivaal van Ridouan Taghi.

Of Nederland om de uitlevering van Jaouad F. gaat vragen, is niet duidelijk. Hij zit momenteel vast in Marokko. Jaouad F. is het vierde familielid van Ridouan Taghi die is opgepakt. Twee broers van T. zitten al vast in Marokko voor de ‘vergismoord.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren