Feest in Fokkesteeg

Op donderdag 18 augustus gaat het gebeuren! Wijkhuis De Steeg, wijknetwerk Fokkesteeg, de winkeliers en Zinnenprikkels organiseren een gezellig feest van 12.00 uur tot 16.00 uur. Op het centrale plein, pal voor het Wijkhuis aan de Hoornseschans 101, kun je op deze dag genieten van een buurtrommelmarkt, livemuziek, gratis proeverijen en nog veel meer. Op de rommelmarkt bieden buurtbewoners hun overtollige huisraad, boeken, dvd’s etc.

Wijkhuis De Steeg pakt onder andere uit met livemuziek. Leden van de jamsessieband spelen grote wereldhits. Verder maakt iedere bezoeker kans op een bon voor een kopje gratis vers gemalen bonenkoffie in de lunchroom. En je kunt kennismaken met de activiteiten in het komende seizoen.

De proeverijen worden aangeboden door verschillende winkeliers en Zinnenprikkels. Laatstgenoemde organisatie trakteert op lekkere zomerse hapjes. Dit mag je niet missen. Zinnenprikkels is zeer actief in het Wijkhuis in de wijk Fokkesteeg met een aantrekkelijk programma bestaande uit gratis workshops en de eetclub op vrijdag.

Op het wijkfeest heeft Zinnenprikkels een informatiestand waar je je kunt inschrijven voor de workshops die vanaf september van start zullen gaan. Workshophouders zijn hierbij aanwezig.

wijkhuisdesteeg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren