Nieuwegeinse openbare scholen houden open dag

In de landelijke Week van de openbare scholen, van 18 tot en met 22 maart 2024, organiseren vrijwel alle openbare basisscholen in Nieuwegein een open dag. Een mooie kans voor ouders en peuters om eens ongedwongen een kijkje te nemen bij één of meerdere scholen. Zo wordt de stap om straks echt naar school te gaan een beetje minder groot, zowel voor de kinderen als voor de ouders.

Een basisschool kiezen is een belangrijke stap in het leven van jonge kinderen en hun ouders. Daarom is het belangrijk dat de school goed aansluit bij de wensen en eisen van de ouders. Zij willen hun kind met een goed gevoel kunnen overdragen aan de deskundige professionals van de school. In Nieuwegein zijn zes openbare basisscholen. Omdat zij ieder hun eigen karakter hebben, organiseren zij zelf de open dag die bij hun onderwijs en sfeer past.

Voor ouders die willen weten wanneer ze op de scholen terecht kunnen, heeft Robijn (het bestuur van de openbare basisscholen) op haar website www.stichtingrobijn.nl een overzicht gemaakt van de activiteiten. Overigens zijn ouders en peuters altijd van harte welkom voor een rondleiding op de scholen. Een afspraak is zo gemaakt via de website van de school.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk