Duurzame bouwhekken geplaatst rondom bouwterreinen in Rijnhuizen

Op drie plekken in Rijnhuizen zijn deze week duurzame bouwhekken geplaatst, de zogenaamde Combi-Wood bouwhekken. Dat zijn mooie houten afscheidingen met plantenbakken die de bouwterreinen afschermen. Dat maakt de omgeving voor de huidige bewoners een stuk prettiger. De houten panelen van de hekken worden gemaakt door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt.

Rijnhuizen is volop in ontwikkeling. Van een wijk met vooral kantoren verandert Rijnhuizen naar een wijk met gemengd werken en wonen. Op verschillende plekken is het druk met bouwwerkzaamheden. En dat blijft voorlopig, want ook de komende jaren gaan we door met het bouwen van woningen en aanvullende voorzieningen.

Duurzame Combi-Wood bouwhekken
Voor de huidige bewoners van Rijnhuizen willen we de omgeving aangenaam houden. Daarom plaatsen we hekken waarmee we de bouwterreinen zoveel mogelijk aan het oog onttrekken. Op drie plekken staan sinds deze week zogenaamde Combi-Wood bouwhekken: op de Edisonbaan, de Marconibaan en de Wattbaan. De Combi-Wood is een nieuw product van Heras-Mobile in samenwerking met Groene Bouwhekken. Deze hekken zijn gemaakt van duurzaam PEFC gecertificeerd Douglas hout en er hangen plantenbakken aan. De bouwhekken zien er fraai uit en geven de omgeving een groene uitstraling. De hekken gaan rouleren in de wijk. Komen er nieuwe bouwlocaties bij, dan worden de hekken uitgewisseld.

Maatschappelijk betrokken
De productie van de Combi-Wood bouwhekken wordt mede gedaan door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt. Vervolgens zet Heras-Mobile de Combi-Wood bouwhekken verder in elkaar en vervoert en monteert de hekken op de plaats van bestemming. Groene Bouwhekken werkt voor de productie samen met het Leger des Heils 50|50 en voor de logistiek met Reinaerde Groendiensten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren