Nieuwegeinse Finale KNVB Schoolvoetbaltoernooi 2022

Woensdag 11 mei jl. verzamelden acht teams zich bij voetbalvereniging JSV op Sportpark Galecop voor de Nieuwegeinse Finale van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi 2022. Met veel aanmoediging vanaf de zijlijn streden de teams in verschillende categorieën om de winst.

De volgende teams hebben de Nieuwegeinse finale gewonnen en stromen door naar de regiofinale: team 2 en team 7 van basisschool de Schouw en team 6 van de Prinses Margrietschool. Team 3 van basisschool de Schouw had zich al eerder geplaatst voor de regiofinale.

De winnaars zijn bekend
Nu de winnaars bekend zijn geworden is het schoolvoetbaltoernooi in Nieuwegein afgesloten. De organisatie kijkt terug op geslaagde toernooidagen met dank aan studenten van MBO Utrecht en ROC Midden Nederland voor hun inzet als scheidsrechters, Ralph Sports voor de snelle levering van de nieuwe voetballen, voetbalverenigingen JSV, SV Geinoord en V.S.V. Vreeswijk voor het gebruik van hun accommodaties en de deelnemende basisschoolleerlingen voor hun sportieve inzet.

Op woensdag 18 mei 2022 spelen de drie teams van basisschool de Schouw en het team van de Prinses Margrietschool de regio-finale in Hilversum. Aan de voorrondes van het schoolvoetbaltoernooi in Nieuwegein namen maar liefst 775 kinderen deel!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk