775 kinderen in actie tijdens de Nieuwegeinse voorrondes van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi!

Op woensdag 23 maart, 30 maart en 13 april organiseerden de buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein de voorrondes van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi op de velden van voetbalverenigingen JSV, V.S.V Vreeswijk en SV Geinoord. Hier streden 78 teams om een plek in de Nieuwegeinse finale. Deze finalke zal worden gespeeld op woensdag 11 mei 2022.

De volgende teams hebben zich geplaatst: Veldrakker team 4 en team 12, Willem Alexander Hoog Zandveld team 2, de Schouw team 2 en team 7, Lucas Batau team 1, Willem Alexander Vreeswijk team 1 en Prinses Margrietschool team 6. De winnaars van de Nieuwegeinse finale stromen door naar de regiofinale in Hilversum.

Sport is het mooist als alle spelers en coaches zich sportief en respectvol gedragen. Trompetvogel team 3, Willem Alexander Hoog Zandveld team 3 en Meander team 2 blonken hier volgens de scheidsrechters in uit. Om deze teams te belonen ontvingen zij een Fair Play prijs.

Ben jij benieuwd welke teams zich plaatsen voor de regiofinale in Hilversum? Kom dan woensdag 11 mei 2022 om 15.00 uur kijken naar de Nieuwegeinse finale bij voetbalvereniging JSV op Sportpark Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk