Katern

Nieuwegeins Jeugdkampioenschap Witvissen

Zaterdag 30 mei aanstaande is uitgeroepen tot Nationale Hengeldag. Die dag worden er door het hele land door de plaatselijke hengelsportverenigingen, met name voor de jeugd, allerlei hengelsportactiviteiten georganiseerd. Ook in Nieuwegein.

In samenwerking met dierenshop Dobey Muntplein en hengelsportvereniging De Vaart Poscar zal op zaterdag 30 mei het Nieuwegeins Open Jeugdkampioenschap witvissen gehouden worden voor alle Nieuwegeinse kids van 7 t/m 13 jaar. Het evenement wordt gehouden tussen 10.00 uur en 13.00 uur in het water aan de Galecopperlaan in de wijk Galecop. Deelname is gratis en een vergunning is die dag niet nodig.

Er wordt gevist in twee leeftijdsklassen 7 t/m 10 jaar en van 11 t/m 13 jaar en met de vaste hengel van maximaal 7 meter. Heb je nog geen hengel dan is dat geen bezwaar. De vereniging zorgt dan voor een leenhengel. Ook aas en maden zijn voor iedereen gratis beschikbaar. Tijdens de wedstrijd word je bijgestaan door ervaren viscoaches van de vereniging waardoor jouw kans op succes aanzienlijk wordt vergroot.

Voor meer informatie kan je bellen met Joop Harmsen 030 – 6663522. Inschrijven voor deelname kan t/m vrijdagmorgen 29 mei a.s. bij Dierenshop Dobey Muntplein 1 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk