‘Nieuwegeins Dictee’ t.b.v. Pools kindertehuis

Letterpodium+ is een vrijwilligersorganisatie en is bezig met het voor de tweede maal organiseren van een bijzondere activiteit in het kader van het landelijke Groot Dictee der Nederlandse Taal. Zij willen gelijktijdig met de televisie-uitzending een bijeenkomst houden op maandagavond 17 december in de zalen van het sportcafé in sport- en evenementen complex Merwestein.

Daar kunnen veertig ‘gewone’ Nieuwegeiners en 35 Nieuwegeinse prominenten gelijktijdig met de televisie-uitzending deelnemen aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal. De ‘gewone’ Nieuwegeiner kan zich vanaf nu aanmelden, of via telefoonnummer: 030 – 60 540 08.

Voor alle deelnemers geldt dat de uitslag niet bekend wordt gemaakt, behalve de prestatie van de vijf allerbeste. Om deze anonimiteit te garanderen krijgen de deelnemers een nummer toegewezen en schrijven zij hun dictee niet onder hun eigen naam.

Verder gaat Letterpodium+ samen met Merwestein een Jeugddictee houden op woensdagmiddag 12 december. Na het maken van een speciaal hiervoor geschreven dictee, mogen de kinderen gratis 1,5 uur zwemmen, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren