Nieuwegeins 4 en 5 mei Comité ontvangt donatie van Cees van Suylekom

Cees van Suylekom had een mooie achttiende-eeuwse kast te koop staan.  De eigenaar van het Nieuwegeins Kleur-Geur en Smaakcentrum schenkt het bedrag graag aan het Nieuwegeins 4 en 5 mei Comité. “Ik weet hoe belangrijk deze data zijn en ik weet ook zeker dat het comité het geld goed gaat besteden.”

Voorzitter Hennie Monrooij is erg blij dat Cees van Suylekom het bedrag aan het 4 en 5 mei comité schenkt. “Het geeft ons de mogelijkheid om te investeren in de herdenking. Het is fijn om te weten dat Cees ons werk waardeert en we zullen het ontvangen bedrag goed besteden.”

De nieuwe eigenaar van de kast, Lonneke Bochove, heeft zelf ook iets met 4 en 5 mei. “Ik woon nu in Den Haag, maar ik kom oorspronkelijk uit Renkum. Mijn dorp lag in de frontlinie tijdens de Slag om Arnhem en als kind al, leerde ik hoe belangrijk het is om elk jaar de slachtoffers te herdenken en de vrijheid te vieren. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.”

Het geld dat de kast opgebracht heeft, komt geheel ten goede aan de viering en de herdenking waar iedere Nieuwegeiner van harte welkom is.

Cees van Suylekom maakt op zijn Facebookpagina bekend dat hij nog meer spullen gaat verkopen. Ook deze opbrengsten gaan naar het comité 4 en 5 mei in Nieuwegein.

“Heeft u ook spullen die u wilt verkopen en geeft u de opbrengst graag aan een goed doel? Het comité is heel blij met elke gift. Dankzij de pas verworven ANBI-status kan iedereen nu makkelijker een gift overmaken.” Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op via 45meiNieuwegein@mail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk